Show unit @ Perennia residences, IJM Rimbayu | Available for Viewing

Perennia, Rimbayu

Come and view the Prennia residences show unit at IJM’s Rimbayu.

A modern contemporary concept was chosen for this corner unit of Perennia to highlight the spaciousness of the space. We chose a more neutral colour palette with some bold pops of colour on the wall, loose furnishing which can easily be changed to suit the owner’s preference. We introduced a cosy corridor upon entering with concealed doors and wall panelling to hide unsightly doors, which evokes a sense of continuity until we reach the living lounge. The functional kitchen seems so inviting with its bright, airy feeling.

The master bedroom is designed in such a way that the owner will get their own walk in wardrobe space, with the TV panel tastefully created to separate the sleeping and wardrobe space. The family area with its bright colours creates a vibrant space to encourage families to spend time together. We bring the playfulness further into one of the bedrooms where a teenage boy can practice throwing hoops and evolve the design of the room by emphasising on his own collections. A more pastel approach in the neighbouring bedroom is perfect for enhancing the spaciousness. To keep things interesting, wooden coloured accents are added.

Perennia show unit Perennia show unit Perennia show unit

Related Posts